Emblémázás felsőfokon.
Szitanyomás, tamponnyomás.

Szolgáltatásaink

Szitanyomás

A szitanyomtatást leggyakrabban síkfelületű tárgyak emblémázására használják, ahol az emblémázandó felületre közvetlenül, egy speciális nyomósablon segítségével hordják fel a festékréteget.

szitanyomás

Tamponnyomás

A reklámtárgy emblémázásnak egyik legjelentősebb szegmensét képviseli a tamponnyomás, hiszen sokfajta alapanyagú vagy felületű, illetve formájú tárgy nyomtatására alkalmas.

tamponnyomás

Transzfernyomás

A transzfernyomás közvetett nyomási módszer, ahol a festékeknek közvetlenül a ruhára való nyomásával ellentétben a festékeket speciális műanyag bevonatú transzfer fóliára nyomják, majd hőprés alatt „transzferálják” a ruhára.

transzfernyomás

Elérhetőségek

Cégnév:
Pallasz Kft.

1062 Budapest Székely Bertalan u.25

20-9-32-90-92
info@pallasznyomda.hu

Transzfernyomás

A transzfernyomás közvetett nyomási módszer, ahol a festékeknek közvetlenül a ruhára való nyomásával ellentétben a festékeket speciális műanyag bevonatú transzfer fóliára nyomják, majd hőprés alatt „transzferálják” a ruhára.
 
 
A „hideg szakításos” transzfer technológiát olyan esetekben alkalmazzuk, amikor a színek maximális fedettségét akarjuk elérni sötét alapszínű termékek esetében, illetve olyan hőérzékeny, szintetikus alapanyagú áruknál, amelyek alakjának torzulása léphet fel magasabb hőfokot használó „forró szakításos” transzfer eljárás esetén.
 
 
A szublimációs transzfer eljárást kizárólag fehér alapszínű és műanyag alapanyagú termékek (poliamid, poliészter) esetében lehet alkalmazni.
 
 
Készáruk emblémázása esetében ügyelni kell arra (ugyanúgy, mint a szitanyomtatásnál), hogy a nyomtatandó felülethez közel (2-3 cm) ne legyen varrás vagy kiemelkedő felület, mert ezek akadályozzák a nyomtatást, így az embléma szélei nem tapadnak megfelelő mértékben az anyagra.
 
 
Érdemes tehát, amennyiben van rá lehetőség, még az összeállításuk előtt emblémáztatni a terméket.
Bármely transzfer eljárásról is legyen szó, előnyükként megemlíthető, hogy az előre elkészített, papírra kinyomott matricák minőségét még a tárgyak emblémázása előtt ellenőrizni lehet, így a hibásan emblémázott termékek száma minimálisra csökkenthető, illetve kivédhető.Ezzel az eljárással nem csak a textilek, hanem a közvetlen nyomással illetve a több színes nyomással nehezen kivitelezhető termékek emblémázása történik, mint például hátizsákok, esernyők, övtáskák stb.
|
|

Pallasz feliratozás | szitanyomás | tamponnyomás | transzfernyomás | emblémázás | pólónyomás