Emblémázás felsőfokon.
Szitanyomás, tamponnyomás.

Szolgáltatásaink

Szitanyomás

A szitanyomtatást leggyakrabban síkfelületű tárgyak emblémázására használják, ahol az emblémázandó felületre közvetlenül, egy speciális nyomósablon segítségével hordják fel a festékréteget.

szitanyomás

Tamponnyomás

A reklámtárgy emblémázásnak egyik legjelentősebb szegmensét képviseli a tamponnyomás, hiszen sokfajta alapanyagú vagy felületű, illetve formájú tárgy nyomtatására alkalmas.

tamponnyomás

Transzfernyomás

A transzfernyomás közvetett nyomási módszer, ahol a festékeknek közvetlenül a ruhára való nyomásával ellentétben a festékeket speciális műanyag bevonatú transzfer fóliára nyomják, majd hőprés alatt „transzferálják” a ruhára.

transzfernyomás

Elérhetőségek

Cégnév:
Pallasz Kft.

1062 Budapest Székely Bertalan u.25

20-9-32-90-92
info@pallasznyomda.hu

Magunkról

 

Szitanyomás területén családi vállalkozásként az 1970-es évek elején kezdtünk dolgozni. A textilnyomás akkori eljárását alkalmazva az úgy nevezett diszperziós nyomással 4-5 színes kevertszálas kendő alapanyagokat dolgoztunk fel, un. félszőr festékkel.

 

A textilnyomás korábbi időszakában, itthon az ehhez a technológiához tartozó savas és direkt festékporokat az akkori festékelosztón keresztül lehetett csak beszerezni.

 

Az évek múlásával a termékeket a külföldről importált termékek kiszorították. Így élve az akkori lehetőségekkel a pamut pólók szitanyomására álltunk át direkt technológiával készítve, és szállítottuk a kereskedelem részére.

1984-ben a gazdaság nyitásával GMK-t alakítottunk, mely 2000-ben Kft-vé alakult át.

A vállalkozási formák alakulásával a piac diktálta igények is szép lassan a reklámajándék-forgalmazás, valamint reklám-marketing irányába vezettek.

 

A több mint 25-éves múlt és tapasztalat, úgy a vállalkozások, mint a magánszemélyek részére nagyon nagyfokú kreativitást kívánva, szinte minden területét felöleli a szita, illetve tamponnyomásnak.

 

A feliratozást, emblémázást textilre, fára, papírra, fémre, üvegre,selyemre,kerámiára, PVC-re, PP-re,poliamidra és úgy az iparban, mint saját célú felhasználás területén a mai korszerű festékekkel teljes egészében, uralni tudjuk.

 

A szitanyomás bármelyik fajtáját használva a – nyomathordozó függvényében - tökéletesen és garantáltan megoldjuk a termékek emblémázását, úgy ,hogy a hozzávaló grafikai előkészítést is vállaljuk.

 

|
|

Pallasz feliratozás | szitanyomás | tamponnyomás | transzfernyomás | emblémázás | pólónyomás